Terug naar overzicht

Huis verkopen? Wij ondersteunen je bij elke stap

Anno 2022 is en blijft vastgoed een van de meest duurzame investeringen ter wereld. Kandidaat-kopers genoeg dus. Broed jij al even op het idee je woning op de markt te zetten? Laat dat ei dan maar uitkomen: wij begeleiden je intens in alle stappen van het proces, zodat je met onze hulp moeiteloos verkoopt aan een eerlijke prijs. Dit doen we als volgt. 

DSC02674.jpg

1. Kennismaking & gratis schatting

Wil jij je eigendom met onze vastgoedondersteuning verkopen, dan beginnen we met een vrijblijvende kennismaking. We overlopen de staat van je woning, de ligging, de grootte, etc. maar voeren ook een gratis schatting ter plaatse uit. Deze is marktconform, zodat jij alvast een realistisch beeld hebt van wat je pand vandaag precies waard is. En een goed begin is het halve werk!

2. Voordelige verkoopsstrategie

Nadat we jouw persoonlijke verwachtingen hebben afgetoetst en je advies op maat hebben gegeven, buigen we ons over een verkoopsstrategie die je op lange termijn zo veel mogelijk voordeel oplevert. Ook jouw pand heeft immers unieke troeven, waar we bij de verkoop zo veel mogelijk op inspelen.

DSC02920.jpg

DSC02382.jpg

3. Kwaliteiten in de kijker

Ligt het plan van aanpak vast? Dan is de tijd rijp om je eigendom de nodige publiciteit te geven. Met professionele vastgoedfotografie en aantrekkelijke omschrijvingen adverteren we je pand op de populairste immosites, zoals Zimmo, Immoweb, Immovlan, … ook sociale media en onze eigen website komen aan bod.

4. Papierwerk? Dat is voor ons!

Één van de grootste voordelen van een samenwerking met Idealis, is dat wij als makelaar het papierwerk van je verkoop op ons nemen. Er moeten immers heel wat belangrijke attesten voorgelegd worden, zoals het EPC-attest, bodemattest, de elektriciteitskeuring, mazoutkeuring, stedenbouwkundige inlichtingen, … sinds kort zelfs een asbestattest! Maar voor je je zorgen maakt: wij regelen alles, écht alles.

DSC02886.jpg

DSC02830.jpg

5. Succesvolle bezichtigingen

Ten slotte ontvangen wij met plezier potentiële kopers in jouw woning voor een geslaagde bezichtiging, en zullen we hen altijd wijzen op de creatieve en interessante mogelijkheden die jouw pand te bieden heeft. Een extra tip? Die lees je hier. En onthoud: you never get a second chance at a first impression!

Zorgeloos verkopen? Contacteer ons vrijblijvend

Wil jij je nieuwe woonst dus op een zorgeloze manier verkopen, met professionele vastgoedondersteuning en de zekerheid dat alles tot in de puntjes voor jou geregeld wordt? Dan klop je maar aan bij de warme woonexperts van Idealis voor een vrijblijvende afspraak. Wij gaan tot het uiterste, zodat jij de sleutels van je eigendom in geen tijd overhandigt aan de nieuwe eigenaars. Verkopen ging nog nooit zo vlot!

Neem vrijblijvend contact met ons op