Help: wat vraag ik voor mijn woning?

Jij bent de eigenaar, jij weet als de béste wat jouw woning waard is. Of ligt je huidige vraagprijs bij nader inzien toch een tikje te laag? Je wilt dan wel snel verkopen, geïnteresseerden moeten door de schappelijke prijs ook niet denken dat er verborgen gebreken zijn. Wat verhogen dus. Maar schrikken potentiële snelle kopers hierdoor net niet af? Help!

Méér voor je huis krijgen? Doe beroep op een makelaar

Je huis verkopen zonder makelaar is een trend die al een tijdje leeft in de vastgoedsector. Niet onbegrijpelijk, gezien je er als verkoper kosten mee bespaart. Maar weegt dit uiteindelijk op tegen de troeven van een makelaar? Uiteraard zijn wij bevooroordeeld, maar opdat jij een weloverwogen keuze maakt, scheppen we vandaag toch een beter beeld van de voor- en nadelen.

Juridisch in orde bij de verkoop van je huis? Geen probleem – àls je Idealis inschakelt

Je bent vastbesloten je woning snel en aan een realistische prijs te verkopen. Zeker mogelijk als je je kaarten goed speelt, maar er is één spelbreker waarmee je geen rekening hebt gehouden: het complexe juridische aspect van je verkoop. Is dit niet in orde, dan kan het je later immers zuur opbreken. Ons advies? Maak het je comfortabel en geniet van de expertise van Idealis!

Huis verkopen? Wij ondersteunen je bij elke stap

Anno 2022 is en blijft vastgoed een van de meest duurzame investeringen ter wereld. Kandidaat-kopers genoeg dus. Broed jij al even op het idee je woning op de markt te zetten? Laat dat ei dan maar uitkomen: wij begeleiden je intens in alle stappen van het proces, zodat je met onze hulp moeiteloos verkoopt aan een eerlijke prijs. Dit doen we als volgt. 

Maakt de styling van je huis een verschil bij de verkoop?

Je woning verkopen, het gaat niet altijd van een leien dakje. Soms is hij al weg nog voor hij het internet bereikt, andere keren duurt het langer dan verwacht. Bij Idealis zijn we al jaren dé expert in het vlot verkopen van woningen aan een realistische prijs, en daarom lichten we vandaag toe welke rol de styling van je pand speelt bij een verkoop.

Nieuwe asbestwetgeving in november: wat betekent het voor jou?

Heb je het pand van je dromen gevonden en is je bod aanvaard? Super! Wanneer je een woning aankoopt moet de verkoper, ter jouw bescherming, echter nog heel wat attesten aanvragen vooraleer de notariële akte opgesteld kan worden. Sinds november 2022 komt daar bovendien een belangrijk attest bij: het asbestattest.

Hoe wij bij Idealis onze nieuwbouwprojecten invullen

Van open tot halfopen bebouwingen en van koppelwoningen tot appartementen, bij Idealis ontwikkelen we geen nieuwbouwproject zonder dat de kwaliteit ervan in alle aspecten voelbaar is. Hoe dat zich vertaalt naar concrete troeven? Dat lees je hier.

Flexibel? Onze makelaars zijn dag & nacht beschikbaar!

Mooie woningen van excellente kwaliteit met een duurzaam karakter, dat is Idealis Vastgoed in een notendop. Daar zijn we bijzonder fier op, maar toch is dat niet de enige meerwaarde waarvoor klanten bij ons aankloppen: het verschil maken we pas écht met onze hoogstpersoonlijke en flexibele werkwijze, waarop je blindelings kunt vertrouwen.

Bij Idealis Vastgoed hebben we een hart voor Achel

“Als ik één gemeente moet kiezen waarin ik het liefst met mijn vak bezig ben, dan is het Achel.” Bart Van Elst, bestuurder van Idealis Vastgoed, steekt zijn liefde voor de groene hotspot van Noord-Limburg niet onder stoelen of banken. Een woning kopen in Achel is de moeite, en dat heeft vele redenen!

Zo zorgt Idealis voor tevreden kopers en verkopers

Stel: je wilt je huis verkopen en Idealis Vastgoed heeft een koper voor je woning gevonden. Daarmee is de verkoop nog niet rond: het is het startsein voor een traject dat al gauw enkele maanden duurt. 

Neem vrijblijvend contact met ons op