Hoe wij bij Idealis onze nieuwbouwprojecten invullen

Van open tot halfopen bebouwingen en van koppelwoningen tot appartementen, bij Idealis ontwikkelen we geen nieuwbouwproject zonder dat de kwaliteit ervan in alle aspecten voelbaar is. Hoe dat zich vertaalt naar concrete troeven? Dat lees je hier.

Flexibel? Onze makelaars zijn dag & nacht beschikbaar!

Mooie woningen van excellente kwaliteit met een duurzaam karakter, dat is Idealis Vastgoed in een notendop. Daar zijn we bijzonder fier op, maar toch is dat niet de enige meerwaarde waarvoor klanten bij ons aankloppen: het verschil maken we pas écht met onze hoogstpersoonlijke en flexibele werkwijze, waarop je blindelings kunt vertrouwen.

Bij Idealis Vastgoed hebben we een hart voor Achel

“Als ik één gemeente moet kiezen waarin ik het liefst met mijn vak bezig ben, dan is het Achel.” Bart Van Elst, bestuurder van Idealis Vastgoed, steekt zijn liefde voor de groene hotspot van Noord-Limburg niet onder stoelen of banken. Een woning kopen in Achel is de moeite, en dat heeft vele redenen!

Zo zorgt Idealis voor tevreden kopers en verkopers

Stel: je wilt je huis verkopen en Idealis Vastgoed heeft een koper voor je woning gevonden. Daarmee is de verkoop nog niet rond: het is het startsein voor een traject dat al gauw enkele maanden duurt. 

Neem vrijblijvend contact met ons op