Terug naar overzicht

Maakt de styling van je huis een verschil bij de verkoop?

Je woning verkopen, het gaat niet altijd van een leien dakje. Soms is hij al weg nog voor hij het internet bereikt, andere keren duurt het langer dan verwacht. Bij Idealis zijn we al jaren dé expert in het vlot verkopen van woningen aan een realistische prijs, en daarom lichten we vandaag toe welke rol de styling van je pand speelt bij een verkoop. 

DSC02400.jpg

Presentation is key

Beslis jij om je woning op de markt te zetten, dan is er één ding dat je best in het achterhoofd houdt: Presentation is key. Zorg jij er met kleine maar bijzondere touches voor dat jouw leefruimtes er onweerstaanbaar uitziet, dan zal menig bezoeker zich onbewust inbeelden hoe hij zijn toekomstig droomleventje leidt in jouw pand. 

Denk aan een bos bloemen op het eiland in je leefkeuken, vers fruit in de schaal op tafel, een frisse geur die in de badkamer hangt, ...

Uitnodigend totaalplaatje

Het gaat ‘m met andere woorden om het scheppen van een uitnodigend totaalplaatje, en laat dat net zijn wat we bij Idealis het liefste doen. Als experts met jaren ervaring denken wij volop mee met de wensen van potentiële kopers, en wijzen we hen op de creatieve mogelijkheden en invalshoeken die ze zelf misschien nog niet hadden opgemerkt. 

DSC02425.jpg

Wij laten niets aan het toeval over

Bij het verkopen van je woning laten we niets aan het toeval over, want succes schuilt in de kleinste details. Daarom werken wij, voor de presentatie van je pand, ook nauw samen met een professionele vastgoedfotograaf. Met aantrekkelijke beelden en omschrijvingen van alle ruimtes creëren we zo een online totaalbeeld dat in het oog springt. En dan is de stap naar een bezoek (en zelfs een bod) snel gezet!

DSC02977.jpg

Contacteer ons vrijblijvend

Goed begonnen is half gewonnen dus, en daarom raden wij je bij Idealis aan altijd de nodige aandacht te besteden aan de inkleding van je woning vooraleer je kopers ontvangt. Word je graag professioneel ondersteund bij het verkopen van je woning, van begin tot einde en zonder kopzorgen? Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren: wij klaren de klus!

Neem vrijblijvend contact met ons op