PERFECT ONDERHOUDEN GEZINSWONING OP GUNSTIGE LOCATIE! – Perfect onderhouden woning met fijne indeling op een centrale locatie (Overpelt/Lommel) en dicht bij het centrum van Overpelt!

2 slaapkamers

1 badkamers

150m2 woonopp.

513m2 grondopp.

EPC: 398 kWh/m2

Bouwjaar: 1933

Omschrijving

PERFECT ONDERHOUDEN GEZINSWONING OP GUNSTIGE LOCATIE! – Perfect onderhouden woning met fijne indeling op een centrale locatie (Overpelt/Lommel) en dicht bij het centrum van Overpelt! Deze woning omvat +-150m² oppervlakte met een fijne leefruimte, keuken en badkamer, 2 slaapkamers (mogelijkheid voor meerdere slaapkamers), dressing en een ruime inpandige garage!! De woning is gelegen op een fijn perceel van 5a 13ca in hartje ’Lindel’ en op fietsafstand van het centrum van Overpelt. De vernieuwing van keuken en badkamer en schrijnwerk zijn reeds belangrijke ingrepen die de woning heeft ondergaan! Overigens beschikt deze woning over 12 zonnepanelen. Zeer geschikte woning voor kandidaten opzoek naar een perfect onderhouden, instapklare, gunstig gelegen én geprijsde woning in het gezellige Overpelt!

LIGGING:
Deze woning is gelegen vlak bij het centrum van Overpelt, alsook heeft men binnen twee minuten toegang tot de Noord-Zuid verbinding. De woning heeft een knappe uitstraling aan de voorzijde, toegankelijk aan de zijde met parkeerruimte voor 2 wagens, gelegen op een onderhoudsvriendelijk perceel, tevens is de tuin volledig omheind en aangelegd.

INDELING:
Gelijkvloerse verdieping:
– Inkomhal (5m²) – woonkamer (42m²) – ruime keuken (12m², voorzien van koeling, spoelbak, kookvuur, combi-oven en vaatwasser) – berging (16m², potentiële slaapkamer) – sas (2m²) – badkamer (6m², voorzien van ligbad en lavabo) –

1e verdieping:
– Nachthal (11m²) – slaapkamer 1 (18²) – tussenkamer/dressing (13m², kamer ingericht als ruime dressing voor hem en haar, potentiële slaapkamer) – slaapkamer 2 (18m²) – zolder (9m², onafgewerkte zolder, potentiële slpkmr) –

Garage:
– Ruime inpandige garage (19m², voorzien automatische sectionaalpoort, voorzien van aansluiting voor wasmachine en droogkast, stookruimte met vernieuwde ketel, deels vernieuwde elektrische installatie) –

Kelder:
– Kelder (18m²) –

Tuin:
– Omheind perceel met veel privacy – aangenaam aangelegd terras – riante overkapping –

BIJZONDERHEDEN:
– Gunstig gelegen woning!
– Keuken vernieuwd in 2014
– Badkamer vernieuwd in 2014
– Schrijnwerk vernieuw in 2009
– Verwarmd op aardgas sinds 2008
– Zonnepanelen (12 stuks)
– Deels vernieuwde elektriciteit
– Mogelijkheid tot meerdere slaapkamers
– Goede indeling
– Geen centrale verwarming/wateraansluiting op 1e etage
– Beschikbaar vanaf september 2024
– Correcte voorwaarden!

Stedenbouwkundige Inlichtingen:
GV – WG – GMO – GVKR – GVV

E-peil : 398kWh/m² met certificaatnummer : 202331110-0003037194-RES-1

O-peil: niet overstromingsgevoelig
P-score: A
G-score: A

Benieuwd naar deze woning? Ons IDEALIS Team geeft U met plezier en steeds vrijblijvend de nodige informatie via e-mail, ter plaatse of op onze kantoren in Peer en Pelt.
Wenst U advies omtrent uw eigen woning? Graag plannen wij vrijblijvend met U een afspraak in om onze expertise met U te delen, steeds tot Uw dienst!!
Neem contact op met IDEALIS VASTGOED op 011/515 565 of mail naar info@idealisvastgoed.be!

Ruimtelijke ordening
Overige info
EPC
Bouwtechnisch
Comfort

Delen op social media:

Neem vrijblijvend contact met ons op