IDEALIS VASTGOED – TE KOOP EN DIRECT IN OPTIE!

3 slaapkamers

196m2 woonopp.

520m2 grondopp.

EPC: 191 kWh/m2

Bouwjaar: 1961

Omschrijving

IDEALIS VASTGOED – REEDS IN OPTIE! – RUIME, INSTAPKLARE EN ENERGETISCH AANGEPASTE VILLA VOORZIEN VAN 23 ZONNEPANELEN EN THUISBATTERIJ. RIANTE WOONKAMER, KNAPPE KEUKEN UITGERUST MET NIEUWE TOESTELLEN EN VOORZIEN VAN ONTBIJTHOEK MET RECHTSTREEKSE TOEGANG TOT DE TUIN, 3 GROTE SLAAPKAMERS EN BADKAMER! Deze klassieke woning omvat maar liefst +-190m² netto bewoonbare oppervlakte met een extra ruime woonkamer met gezellige erker, goed uitgeruste keuken met nieuwe apparaten, ontbijthoek en met rechtstreekse toegang tot de tuin, aparte wasplaats met douche, 3 ruime slaapkamers voorzien van inbouwkasten en badkamer op verdiep. Tevens biedt de villa 23 zonnepanelen en dubbele oprit met ruimte voor 2 wagens. De villa is gesitueerd op een perceel van 5a 20ca en is zeer centraal georiënteerd t.o.v. het centrum van Overpelt, doch zeer rustig gelegen. Geschikt voor kandidaten op zoek naar een uiterst ruime en instapklare woning met een klasse uitstraling!

LIGGING:
Deze woning is gelegen op wandelafstand van de dorpskern van Overpelt. Tevens is het Noorderhart Maria-Ziekenhuis, het industrieterrein van Overpelt alsook de Noord-Zuidverbinding op enkele minuten. Het knappe hoekperceel van +-5a 20ca is gunstig georiënteerd en biedt een rustige zuid gerichte tuin.

INDELING:
Gelijkvloerse verdieping:
– inkomhal/trappenhal (11m²) – royale leefruimte (42m²,voorzien van spots, airco en knappe parketvloer) – technische berging (5m²) – keuken (27m², uitgerust met vernieuwde keukenapparaten en gezellige ontbijthoek) – wasplaats (14m², met inbouwkasten, douche en lavabo) – sas (4m²) – toilet (1m²) –

1ste verdieping:
– nachthal (6m²) – slaapkamer 1 (11m²) – slaapkamer 2 (18m²) m- slaapkamer 3 (17m²) – badkamer (7m², voorzien van dubbele lavabo, ligbad en toilet) –

2de verdieping:
– Toegang tot reeds geïsoleerde zolder via vlizo-trap –

Tuin:
– Goed georiënteerde tuin met ruim zonneterras – volledig aangelegd en omheind perceel –

EXTRA TROEVEN:
– Maar liefst 23 zonnepanelen!
– Thuisbatterij
– Zeer gunstig energielabel
– Elektrische installatie conform
– Ruime woning met klasse!
– Uiterst ruime leefruimten
– 3 royale slaapkamers
– Zeer gunstige indeling
– Woning voorzien van parketvloer.
– Knap perceel van 5a 20ca
– Gegeerde locatie vlakbij centrum van Pelt, op wandelafstand van winkels en scholen.
– Ingebouwde spots

Stedenbouwkundige Inlichtingen:
Bouwvergunning – Woongebied – Geen dagvaarding – Geen voorkooprecht – Verkavelingsvoorschriften

EPC: 191kWh/(m²jaar) met Certificaatnummer: 20231127-0003050645-RES-1

O-Peil: Woning gelegen in niet overstromingsgevoelig gebied.
P- Score: A
G-Score: A

Benieuwd naar deze woning? Ons IDEALIS Team geeft U met plezier en steeds vrijblijvend de nodige informatie via e-mail , ter plaatse of op onze kantoren in Peer en Pelt.
Wenst U advies omtrent uw eigen woning? Graag plannen wij vrijblijvend met U een afspraak in om onze expertise met U te delen, steeds tot Uw dienst!!
Neem contact op met IDEALIS VASTGOED op 011/515 565 of mail naar info@idealisvastgoed.be!

Ruimtelijke ordening
Overige info
EPC
Bouwtechnisch
Comfort

Delen op social media:

Neem vrijblijvend contact met ons op