IDEALIS VASTGOED – INSTAPKLARE GEZINSWONING MET LICHTRIJKE LEEFRUIMTE, RUIME EN VERZORGDE KEUKEN, BADKAMER EN 3 GOEDE SLAAPKAMERS OP EEN KNAP ZUID-GEORIENTEERDE PERCEEL VAN 2A 49CA!

3 slaapkamers

1 badkamers

113m2 woonopp.

249m2 grondopp.

EPC: 227 kWh/m2

Bouwjaar: 1957

Omschrijving

INSTAPKLARE GEZINSWONING MET LICHTRIJKE LEEFRUIMTE, RUIME EN VERZORGDE KEUKEN, BADKAMER EN 3 GOEDE SLAAPKAMERS OP EEN KNAP ZUID-GEORIENTEERDE PERCEEL VAN 2A 49CA! Deze goed ingedeelde woning omvat 113m² bewoonbare oppervlakte verdeeld over een ruime woonkamer, goed onderhouden keuken, badkamer en 3 goede slaapkamers. De woning is gelegen op een aangenaam perceel van 2a 49ca vlakbij het centrum van Bree, op fietsafstand van winkels, horeca en scholen,… Het perceel biedt ook parkeergelegenheid voor 2 wagens, te bereiken middels een zijstraat (Galgenstraat). Zeer geschikt voor kandidaten op zoek naar een degelijke woning die ruimte biedt doch dicht bij allerlei faciliteiten is gelegen.

LIGGING:
Deze woning is gelegen langs de doorgaande verbindingsweg tussen Peer en Bree op enkele minuten van het centrum van Bree.

INDELING:
Gelijkvloerse verdieping:
– Ontvangsthal – aangename en lichtrijke woonkamer voorzien van grote raampartijen en een knappe vloertegel – verzorgde keuken voorzien van combi-oven, vaatwasser, dampkap, inbouw koelkast, spoelbak – trappenhal –

1e Verdieping:
– Ruime vide – slaapkamer 1– slaapkamer 2– slaapkamer 3 –

Kelder:
– koele kelder

Tuin:
– Zuidgeoriënteerde tuin – Aangename en verzorgde tuin – ruimte voor 2 auto’s te parkeren (achterzijde te bereiken via de Galgenstraat)

BIJZONDERHEDEN:
– Verwarmd op gas
– Volledig gerenoveerd in 2013
– Uiterst verzorgde woning
– Gunstige locatie, vlakbij het centrum
– Goede indeling
– 3 slaapkamers
– Goed verzorgde tuin, onderhoudsvriendelijk ingericht
– Asbestveilig
– Gunstig EPC
– Scherp geprijsd!!

Stedenbouwkundige Inlichtingen:
Bouwvergunning – Woongebied met landelijk karakter – Geen dagvaarding – Geen voorkooprecht – Geen verkavelingsvoorschriften

EPC: 227kWh/(m²jaar) Label C met certificaatnummer: 20231105-0003032120-RES-1

O-peil: Niet overstromingsgevoelig
P-score: D
G-score: D

Benieuwd naar deze woning? Ons IDEALIS Team geeft U met plezier en steeds vrijblijvend de nodige informatie via e-mail , ter plaatse of op onze kantoren in Peer en Pelt.
Wenst U advies omtrent uw eigen woning? Graag plannen wij vrijblijvend met U een afspraak in om onze expertise met U te delen, steeds tot Uw dienst!!
Neem contact op met IDEALIS VASTGOED op 011/515 565 of mail naar info@idealisvastgoed.be!

Ruimtelijke ordening
Overige info
EPC
Bouwtechnisch
Comfort

Delen op social media:

Neem vrijblijvend contact met ons op