IDEALIS VASTGOED – exclusief nieuwbouwproject, waar architectuur, energiezuinigheid en comfort samenkomen in een harmonieus geheel.

3 slaapkamers

1 badkamers

379m2 grondopp.

Bouwjaar: 2024

Omschrijving

Welkom bij ons exclusieve nieuwbouwproject, waar architectuur, energiezuinigheid en comfort samenkomen in een harmonieus geheel. Gelegen in de Groenstraat in Eksel, omarmt dit project de gemakken van een centrumlocatie zoals een basisschool, winkels, horeca, apotheek en openbaar vervoer om de hoek. De op de zon georiënteerde tuinen zorgen voor ruimte, groen en rust.
Met slechts vier prachtige woningen, bieden wij een zeldzame kans om te wonen in een omgeving waar esthetiek en comfort elkaar ontmoeten. Elke woning is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail, waarbij hoogwaardige materialen en vakmanschap worden gecombineerd om een tijdloze uitstraling te creëren. Mooie riante aluminium ramen met houten voordeur en sierluiken zijn slechts enkele voorbeelden. De architectuur is een eigentijdse interpretatie van de klassieke pastorijstijl.

Betreed de lichte en uitnodigende leefruimte, ontworpen voor comfortabel wonen en ontspannen. De ruime opzet en de grote ramen zorgen voor een aangename sfeer waar u kunt genieten en relaxen. De gezellige eetruimte biedt ruimte voor een royale eettafel voor het hele gezin. De goed uitgeruste L-vormige keuken is een plek waar koken een plezier wordt. Met moderne apparatuur, voldoende werkruimte en slimme opbergruimte, kunt u hier moeiteloos uw favoriete gerechten bereiden.
Via de schuifraam of achterdeur stapt u de tuin in waar u kunt genieten van het buitenleven. De oprit is verder uitgerust met een houten carport.

Op de eerste verdieping bevinden zich een eenpersoonsslaapkamer en twee ruime master bedrooms voor een dubbel bed. De woning heeft aan de voorzijde twee mooie dakkapellen die zorgen voor een aangenaam ruimtelijk effect. Daarnaast is er een mooie badkamer voorzien van dubbele lavabo en inloopdouche met een apart toilet.

De zolder biedt een veelzijdige ruimte die naar eigen wens kan worden ingericht. Of u nu behoefte heeft aan een extra slaapkamer, een stille werkplek of een creatieve ruimte.
Met de nieuwste technologieën geniet u van een aangename leefomgeving terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan een groenere toekomst.

De woning is voorzien van een efficiënte warmtepomp en vloerverwarmingssysteem, wat voor een gelijkmatige aangename verwarming. Daarnaast zorgt het warmteterugwinsysteem voor een continue toevoer van verse lucht, terwijl het energieverlies wordt geminimaliseerd.

Met de zonnepanelen op het dak wekt u uw eigen duurzame energie op, waardoor u niet alleen uw energierekening verlaagt, maar ook bijdraagt aan een schonere omgeving.

Ontdek het comfort en de duurzaamheid van deze woning en maak vandaag nog de overstap naar een energiezuinige levensstijl.

Grondaandeel: €95.000,00 + 12% registratierechten (€11.400)
Constructiewaarde: €282.221,00 + 21% BTW (€59.266,41)
Totaal incl. €447.887,41 (excl. notariskosten en aansluitingskosten en buitenaanleg)

Benieuwd naar deze woning? Ons IDEALIS Team geeft U met plezier en steeds vrijblijvend de nodige informatie via e-mail , ter plaatse of op onze kantoren in Peer en Pelt.
Wenst U advies omtrent uw eigen woning? Graag plannen wij vrijblijvend met U een afspraak in om onze expertise met U te delen, steeds tot Uw dienst!!
Neem contact op met IDEALIS VASTGOED op 011/515 565 of mail naar info@idealisvastgoed.be!

Financiële info
Ruimtelijke ordening
Overige info
EPC
Bouwtechnisch
Comfort

Delen op social media:

Neem vrijblijvend contact met ons op