EXTRA RUIME VILLA MET EEN PRACHTIG LICHTRIJKE LEEFRUIMTE, RUIME KEUKEN, 4 SLAAPKAMERS EN EEN PRACHTIG KANTOORGEDEELTE OP EEN RIANT EN CENTRAAL PERCEEL VAN MAAR LIEFST 28A 56CA MET KNAP BIJGEBOUW OP EEN GUNSTIGE LOCATIE NABIJ HET CENTRUM VAN HAMONT!

4 slaapkamers

1 badkamers

254m2 woonopp.

2844m2 grondopp.

EPC: 179 kWh/m2

Bouwjaar: 1989

Omschrijving

EXTRA RUIME VILLA MET EEN PRACHTIG LICHTRIJKE LEEFRUIMTE, RUIME KEUKEN, 4 SLAAPKAMERS EN EEN PRACHTIG KANTOORGEDEELTE OP EEN RIANT EN CENTRAAL PERCEEL VAN MAAR LIEFST 28A 44CA MET KNAP BIJGEBOUW OP EEN GUNSTIGE LOCATIE NABIJ HET CENTRUM VAN HAMONT! De villa omvat maar liefst 254m² netto bewoonbare oppervlakte, een kelder van 138m², en een prachtig aangelegde tuin van maar liefst 28a 44ca én 40 zonnepanelen! Tevens biedt de woning een kantoorruimte met archief voor de thuiswerker of om eventueel een vrij beroep uit te oefenen. Een perfect onderhouden woning, uniek in haar soort, omringd door een knappe tuin, afgesloten door een automatische toegangspoort en voorzien van meerdere parkeerplaatsen. De perfecte plek voor zij die ruimte waarderen en optioneel wonen en werken wensen te combineren.

LIGGING:
Deze villa is gelegen op wandelafstand van de stadskern van Hamont (deelgemeente Hamont-Achel). De woning is gelegen in een residentiële buurt en biedt veel privacy! Ook is de woning gelegen op enkele stappen van de Nederlandse grens.

INDELING:
Gelijkvloerse verdieping:
– Ontvangsthal (8m², natuurstenen vloer) – extra ruime woonkamer (57m², natuurstenen vloer, vele raampartijen en extra veel lichtinval) – wc (2m²) – extra ruime leefkeuken (23m², voorzien van alle comfort) – sas/achterinkom (3m²) – wasplaats (7m²) – kantoorruimte met archief (45m², uiterst geschikt voor een vrij beroep of thuiswerkers)

Bovenverdieping:
– Ruime vide (21m²) – badkamer (13m², volledig in natuursteen, voorzien van toilet, ligbad, twee lavabo’s én douche) – slaapkamer 1 (21m²) – slaapkamer 2 (18,7m²) – slaapkamer 3 (15,8m²) – slaapkamer 4 (10m²) – bergruimte

Kelder:
– Kelder (138m²) – kelder bestaande uit verschillende keldervertrekken en tevens dienstdoend als stookruimte –

Tuin:
– Schitterend perceel van 28a 44ca – woning omgeven door een prachtig volgroeide tuin – gunstig georiënteerd – oprit voorzien van automatische toegangspoort – volledig omheind – overdekt terras – knap bijgebouw om in de zomer én winter te vertoeven – fraai zicht aan achterzijde – carport – 40 zonnepanelen

EXTRA TROEVEN:
– Extra ruime woning met riante leefruimten
– Praktijkwoning / multifunctionele ruimte / kantoren aan huis
– Zeer degelijk en robuust gebouwde woning
– Hoogwaardige afwerking
– Bouwjaar d.d. 1989
– Woning in zeer goede staat van onderhoud
– Prachtig perceel met riante oppervlakte van 28a 44ca
– Gegeerde locatie: Op wandelafstand van het centrum van Hamont, alsook op een steenworp van de Nederlandse grens
– Unieke woning zowel qua bewoonbare oppervlakte als grootte van perceel
– Zeer correct geprijsd!!
– Asbestveilig!!

Stedenbouwkundige Inlichtingen:
VG – WG – GDV – GMO – VV – GAB

EPC: 179kWh/m² met certificaatnummer: 20230728-0002951893-RES-1

P-score: A
G-score: A

O-peil: Niet overstromingsgevoelig

Benieuwd naar deze knappe woning? Ons IDEALIS Team geeft U met plezier en steeds vrijblijvend de nodige informatie via e-mail , ter plaatse of op onze kantoren in Peer en Pelt.
Wenst U advies omtrent uw eigen woning? Graag plannen wij vrijblijvend met U een afspraak in om onze expertise met U te delen, steeds tot Uw dienst!!
Neem contact op met IDEALIS VASTGOED op 011/515 565 of mail naar info@idealisvastgoed.be!

Financiële info
Ruimtelijke ordening
Overige info
EPC
Bouwtechnisch
Comfort

Delen op social media:

Neem vrijblijvend contact met ons op