Exclusief wonen in het bruisende centrum van Lommel. Stap binnen in Residentie Het Burgemeesterpark en beleef hoe comfortabel wonen kan zijn

4 slaapkamers

200m2 woonopp.

Bouwjaar: 2023

Omschrijving

Exclusief wonen in het bruisende centrum van Lommel. Stap binnen in Residentie Het Burgemeesterpark en beleef hoe comfortabel wonen kan zijn. Wilt u thuiskomen in uw prachtige appartement of woning en omarmt worden door rust en kwaliteit? Dit prestigieuze project bestaat uit 9 luxe appartementen én 5 luxe woningen, afgestemd op mensen die willen leven op niveau en baden in kwaliteit.

Door het gebruik van volumes en hoogwaardige materialen en leveranciers heeft dit project als geheel een luxueuze uitstraling.

Het strakke en verfijnde ontwerp zorgt voor een opvallende verschijning in het straatbeeld van Lommel.

Deze prachtige stadswoningen bieden u een zeer ruime leefruimte. De open keuken met eiland geeft de mogelijkheid om lekker te aperitieven met vrienden aan de bar. Op prachtige zomerdagen schuift u de raampartijen open en kunt u een heerlijk boek lezen op de loungestoelen of gezellig dineren aan het leef-terras! De woning beschikt verder over een ruime hoofdslaapkamer met de mogelijkheid voor een inbouw kastenwand, een tweede en derde of zelfs vierde slaapkamer, royale badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo, bergruimte en apart toilet.

Grond: excl. €108.000, (+ 12% registratierechten €12.960) = incl. €120.960
Constructie: excl. €257.351,24 (+ 21% BTW €54.043,76) = incl. €311.395
Totaal: excl. €365.351,24 – incl. €432.355

Alle eenheden zullen opgeleverd worden met een maximum E-Peil van E30, zonnepanelen én warmtepomp.
-Optioneel E-peil 20 (extra zonnepanelen)
-Oplevertermijn, begin 2025
-Keukens, Fransen Keukens te Lommel
-Vloeren, RG Tegels te Massenhoven
-Deuren, Denedis te Retie

Benieuwd naar dit project? Ons IDEALIS Team geeft U met plezier en steeds vrijblijvend de nodige informatie via e-mail , ter plaatse of op onze kantoren in Peer en Pelt.
Wenst U advies omtrent uw eigen woning? Graag plannen wij vrijblijvend met U een afspraak in om onze expertise met U te delen, steeds tot Uw dienst!!
Neem contact op met IDEALIS VASTGOED op 011/515 565 of mail naar info@idealisvastgoed.be!

Financiële info
Ruimtelijke ordening
Overige info
EPC
Bouwtechnisch
Comfort

Delen op social media:

Neem vrijblijvend contact met ons op