Idealis Vastgoed – verzorgde en instapklare gezinswoning met 3 slaapkamers, airco en rolluiken over gans de woning op een rustig perceel met vrij zicht van 11a72ca.

3 slaapkamers

1 badkamers

117m2 woonopp.

1172m2 grondopp.

EPC: 607 kWh/m2

Bouwjaar: 1971

Omschrijving

Idealis Vastgoed – verzorgde en instapklare gezinswoning met 3 slaapkamers, airco en rolluiken over gans de woning op een rustig perceel met vrij zicht van 11a72ca. – De woning omvat maar liefst 117m² bewoonbare oppervlakte met ruime woonkamer, uitgeruste keuken, 3 slaapkamers, badkamer en garage. De woning is rustig gelegen op een perceel met vrij zicht en een opp. van 11a72ca.

LIGGING:
Deze woning is gelegen aan het einde van een rustige straat, dichtbij het centrum van Hamont en tegen de bosrand. De omgeving is groen en rustig, doch op wandelafstand van de lagere en middelbare scholen alsook op fietsafstand van het centrum van Hamont! Idyllisch wonen tegen het groen en dat op een ruim perceel!!

INDELING:

Gelijkvloerse verdieping:
– Ontvangsthal/nachthal (14m²) – ruime woonkamer/eetkamer (29m²) – ruime keuken (10m²), voorzien van elektrisch vuur, dampkap, spoelbak en opberg- en werkruimte, sas (2m²) – wasplaats (19m²), slaapkamer 1 (14m²) – slaapkamer 2 (13m²) – slaapkamer 3 (7m²) – badkamer (7m², voorzien van douche, toilet en wastafel) – apart toilet (2m²) – veranda (13m²)

GARAGE
– grote garage (28m²)-

Tuin:
– mooi aangelegde tuin in een uitstekende staat van onderhoud – sproeiinstallatie – mogelijkheid voor robotmaaier

EXTRA TROEVEN:
– Zeer goed onderhouden woning!
– Sinds 2017 aardgas
– Vernieuwde ramen in pvc
– Rolluiken over ganse woning (automatisch behalve aan de achterzijde)
– Vliegenramen over ganse woning
– Airco in woonkamer een hoofdslaapkamer
– Sproei installatie
– Mogelijkheid voor robotmaaier
– Rustige locatie met vrij zicht
-Beschikbaar vanaf 01/06/2023!!

Stedenbouwkundige Inlichtingen:
Bouwvergunning (VV)- Woongebied en woonuitbreidingsgebied (WG/WuG)- Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo) – Geen voorkooprecht (Gvkr)– Verkavelingsvergunning (VV) –

EPC: 607 kWh/(m²jaar) kWh met certificaatnummer: 20220512-0002602122-RES-1

O-peil: niet overstromingsgevoelig

Benieuwd naar deze woning? Ons IDEALIS Team geeft U met plezier en steeds vrijblijvend de nodige informatie via e-mail , ter plaatse of op onze kantoren in Peer en Pelt.
Wenst U advies omtrent uw eigen woning? Graag plannen wij vrijblijvend met U een afspraak in om onze expertise met U te delen, steeds tot Uw dienst!!
Neem contact op met IDEALIS VASTGOED op 011/515 565 of mail naar info@idealisvastgoed.be!

Ruimtelijke ordening
Overige info
EPC
Bouwtechnisch
Comfort

Delen op social media:

Neem vrijblijvend contact met ons op