IDEALIS VASTGOED – UNIEKE KANS! PRACHTIGE VILLAKAVEL (20A 43CA) OP TOPLOCATIE, VLAKBIJ HET CENTRUM VAN ACHEL!

Omschrijving

UNIEKE KANS! PRACHTIGE VILLAKAVEL (20A 43CA) OP TOPLOCATIE, VLAKBIJ HET CENTRUM VAN ACHEL! Deze royale bouwkavel met een oppervlakte van 20a 43ca biedt de mogelijkheid voor het bouwen van een prachtige woning op een heerlijke plek. Zo zijn basisschool, supermarkt, bakker, apotheek, horeca, tennis, op wandelafstand bereikbaar. Riant wonen gecombineerd met een gemoedelijk dorpsgevoel, dicht bij Hamont, Pelt én de Nederlandse grens.

LIGGING:
Deze kavel is op wandelafstand van de Achelse dorpskern alsook op enkele minuten verwijderd van de Nederlandse Grens. Het riante perceel van 20a 43ca is gelegen dicht bij het dorp, op enkele meters van de natuur, vlakbij omliggende gemeenten als Hamont en Pelt en op enkele minuten vanaf de Nederlandse grens.

EXTRA INFO:
Prachtige kavel met een frontbreedte van +/- 21m – gunstige zonligging (tuin op het westen) – Deels woongebied (eerste 50m), deels landschappelijk waardevol agrarisch gebied (laatste 50m) –

Stedenbouwkundige Inlichtingen:
Woongebied – Geen dagvaarding – Geen voorkooprecht – Verkavelingsvoorschriften

O-peil: niet overstromingsgevoelig gebied

Benieuwd naar deze bouwgrond?
Wenst U advies omtrent uw eigen woning? Graag plannen wij vrijblijvend met U een afspraak in om onze expertise met U te delen, steeds tot Uw dienst!!
Neem contact op met IDEALIS VASTGOED op 011/515 565 of mail naar info@idealisvastgoed.be!

Ruimtelijke ordening
Overige info
EPC
Bouwtechnisch
Comfort

Delen op social media:

Neem vrijblijvend contact met ons op