IDEALIS VASTGOED – UNIEKE CHARMANTE INSTAPKLARE EN RUIME GEZINSWONING IN TOPSTAAT

4 slaapkamers

1 badkamers

250m2 woonopp.

2084m2 grondopp.

EPC: 310 kWh/m2

Bouwjaar: 2003

Omschrijving

UNIEKE CHARMANTE INSTAPKLARE EN RUIME GEZINSWONING IN TOPSTAAT VOORZIEN VAN 28 ZONNEPANELEN MET EEN PRACHTIGE LEEFRUIMTE OPEN TOT NOK MET GEZELLIGE HOUTHAARD, 4 RUIME SLAAPKAMERS (1 OP GELIJKVLOERS, 3 OP VERDIEPING), HANDIGE WASPLAATS, UITERST RUIME KELDERVERDIEPING (OOK LANGS BUITEN TOEGANKELIJK) EN VOORZIEN VAN 3 RUIME PAARDENSTALLEN. DE WONING IS GELEGEN OP EEN PRACHTIG PERCEEL VAN MAAR LIEFST 20A 84CA, IS UITGERUST MET 28 ZONNEPANELEN EN BESCHIKT OVER MEERDERE PRACHTIGE OVERDEKTE TERRASSEN! Deze knappe woning omvat een ruime +-250m² netto bewoonbare oppervlakte met een indrukwekkende woonkamer (open tot in de nok) bestaande uit een lounge- en eetgedeelte, een keuken (voorzien van alle comfort) met aansluitend de achterinkom/wasplaats, ruime slaapkamer met ensuite badkamer en dressing op het gelijkvloers, 3 slaapkamers waarvan 2 met lavabo en heerlijke mezzanine op de verdieping. De woning biedt verder een extra ruime kelderverdieping van maar liefst bijna 140m²!! Een unieke kans voor kandidaten op zoek naar een instapklare woning voorzien van alle faciliteiten op een steenworp van de grens met Nederland!

LIGGING:
Deze prachtige woning met een Amerikaanse vibe is gelegen op een ruim en aangenaam zongericht perceel. Vanuit deze locatie is men op enkele stappen verwijderd van zowel de Nederlandse grens als sportfaciliteiten, openbaar vervoer, horeca,… en vooral ook een heel groene omgeving. De woning is aan de achterzijde volledig zuid-oost gericht en omgeven door een onderhoudsvriendelijke en omheinde tuin! Een gunstige ligging gecombineerd met een vlotte verbinding ten opzichte van omliggende gemeenten.

INDELING:
Gelijkvloerse verdieping:
– Imposant inkomgedeelte met rechtstreekse toegang tot de ruime leefruimte van maar liefst (90m², open tot in de nok en voorzien van gezellige houtkachel – keuken (18m², voorzien van een boretti gasfornuis met heteluchtoven, dampkap, Amerikaanse koelkast, spoelbak, vaatwasser en voldoende kast- en werkruimte) – wasplaats/achterinkom (8m²) voorzien van aansluiting voor wasmachine en droogkast – toilet (3m²) – slaapkamer 1 (22m²) met ensuite badkamer (10m², voorzien van infrarooddouche, bubbelbad, dubbele lavabo met spiegels, kastruimte en vernieuwd toilet)

Bovenverdieping:
– Ruime open mezzanine (47m²) – slaapkamer 2 (15m², voorzien van lavabo) – slaapkamer 3 (17m², voorzien van lavabo) – slaapkamer 4 (20m²) – alle slaapkamers zijn voorzien van internet- en telefoonaansluiting –

Kelderverdieping:
– Uiterst ruime kelder (139m²) – kelder toegankelijk zowel langs binnen als via aparte buitentrap naar tuin –

Paardenstallen:
– Prachtige paardenstallen (29m², met ruimte voor 3 paarden volledig in dezelfde sfeer als de woning) – voorzien van maar liefst 28! zonnepanelen

Tuin:
– Heerlijke gezinswoning gelegen op een volledig aangelegd perceel – onderhoudsvriendelijk ingericht – prachtige tuinverlichting – voorzien van sproei-installatie én druppelslangen – verharde oprit en zuidoost gericht terras – ruime terrassen – ruime kavel – camera systeem, zowel buiten als binnen – jacuzzi voor 6pers., robotmaaier, laadpaal voor elektrische wagen en zwembad verwarmd op zonne-energie mogelijks mee over te nemen –

Zonnepanelen:
– Installatie van 28 zonnepanelen –

EXTRA TROEVEN:
– Fijne locatie, centraal t.o.v. omliggende gemeenten
– Instapklare woning, perfect verzorgd!
– Woning volledig voorzien van dimbare inbouwspots
– Voorzien van luchtverwarming die overigens ook koelt met luchtbevochtiger
– Woning is voorzien van camera bewaking (binnen/buiten) en alarm
– Bouwjaar 2003
– Installatie van 28 zonnepanelen
– Functionele indeling
– Prachtige woonkamer met extra hoog plafond
– Heerlijke houthaard in de woonkamer
– 4 slaapkamers
– Slapen op gelijkvloers mogelijk
– Extra ruime kelder (ook via buitentrap toegankelijk)
– Apart gebouw ingericht als paardenstallen
– Heerlijke terrassen

Stedenbouwkundige Inlichtingen:
Bouwvergunning – Woongebied – Geen dagvaarding – Geen voorkooprecht – Verkavelingsvoorschriften

E-peil: EPC: 310kWh/m² met certificaatnummer: 20230307-0002830702-RES-1

O-peil: niet overstromingsgevoelig gebied
P-score: A
G-score: A

Asbestattest: N.V.T. bouwjaar nà 2001

Benieuwd naar deze woning? Ons IDEALIS Team geeft U met plezier en steeds vrijblijvend de nodige informatie via e-mail , ter plaatse of op onze kantoren in Peer en Pelt.
Wenst U advies omtrent uw eigen woning? Graag plannen wij vrijblijvend met U een afspraak in om onze expertise met U te delen, steeds tot Uw dienst!!
Neem contact op met IDEALIS VASTGOED op 011/515 565 of mail naar info@idealisvastgoed.be!

Ruimtelijke ordening
Overige info
EPC
Bouwtechnisch
Comfort

Delen op social media:

Neem vrijblijvend contact met ons op