IDEALIS VASTGOED – RUIM EN LICHTRIJK APPARTEMENT OP TOPLOCATIE! HET APPARTEMENT BEVINDT ZICH OP DE VIERDE VERDIEPING EN OMVAT +- 90M² NETTO BEWOONBARE OPPERVLAKTE MET EEN AANGENAME WOONRUIMTE EN KEUKEN, 2 SLAAPKAMERS, BEIDE MET TOEGANG TOT HET TERRAS, EEN BADKAMER EN EEN KELDERBERGING.

2 slaapkamers

1 badkamers

90m2 woonopp.

EPC: 150 kWh/m2

Bouwjaar: 1961

Omschrijving

IDEALIS VASTGOED – RUIM EN LICHTRIJK APPARTEMENT OP TOPLOCATIE! HET APPARTEMENT BEVINDT ZICH OP DE VIERDE VERDIEPING EN OMVAT +- 90M² NETTO BEWOONBARE OPPERVLAKTE MET EEN AANGENAME WOONRUIMTE EN KEUKEN, 2 SLAAPKAMERS, BEIDE MET TOEGANG TOT HET TERRAS, EEN BADKAMER EN EEN KELDERBERGING. Verder heeft het appartement een zeer gunstig EPC. De residentie is gelegen in het centrum van Hasselt. Grootwarenhuizen, scholen, sportfaciliteiten, restaurants en andere zijn op wandelafstand bereikbaar, tevens heeft men op slechts enkele minuten een verbinding met autosnelwegen E313 en E314 richting Antwerpen, Leuven, Brussel, Genk en Aken.

LIGGING:
Het appartement is top gelegen, zeer centraal, in het centrum van Hasselt. Deze locatie combineert het bruisend centrum van Hasselt, met de nabijheid van grootwarenhuizen, alsook sportfaciliteiten en een vlotte verbinding ten opzichte van omliggende steden.

INDELING:

Appartement:
– inkom met apart toilet – slaapkamer 1 ( voorzien van openslaande deuren naar eigen terras aan achterzijde van residentie) – slaapkamer 2 (eveneens toegang tot het eigen terras met openslaande deur) – badkamer (voorzien van wastafel met kastruimte en ruim bad/douche)- bergruimte – lichtrijke woonkamer met eet- en zitgedeelte – afzonderlijke keuken (voorzien van vaatwasser, koelkast, combi-oven, kookplaat, dampkap) –

Terras:
– Terras aansluitend aan zowel slaapkamer 1 als slaapkamer 2 aan de achterzijde van de residentie –

Garage:
– Optioneel 1 á 2 parkeerplaatsen bij te huren in nabijgelegen residenties –

Kelderberging:
– Ruime kelderberging –

BIJZONDERHEDEN:
– Gunstige centrumlocatie!
– Vlotte bereikbaarheid van autosnelwegen
– Aangenaam ruime lichtrijke woonkamer
– 2 slaapkamers met toegang tot terras
– Het volledige appartement is voorzien van een keramische parkettegel
– Energievriendelijk appartement
– Gunstig geprijsd

E-peil: 150 kWh/m² met certificaatnummer: 20240326-0003189966-RES-1

O-peil: niet overstromingsgevoelig gebied
P-score: A
G-score: A

Stedenbouwkundige Inlichtingen:
Bouwvergunning – Woongebied – Geen dagvaarding – Geen voorkooprecht – Verkavelingsvoorschriften

Financiële info
Ruimtelijke ordening
Overige info
EPC
Bouwtechnisch
Comfort

Delen op social media:

Neem vrijblijvend contact met ons op