Idealis Vastgoed – Ruim bedrijfsgebouw met burelen op zeer gunstige locatie in Heusden-Zolder

4123m2 grondopp.

Bouwjaar: 2000

Omschrijving

Omschrijving:
Ruim bedrijfsgebouw (993m²) met bureel (183m²) op een groot perceel (4123m²!) in metaalskelet op een zeer gunstige locatie. Het pand ligt op slechts 2 minuten rijden van de op- en afrit Heusden-Zolder (E314) en slechts 6 km van het klaverblad Lummen en is zeer goed bereikbaar met de wagen en vrachtwagen.

Het gebouw bestaat uit een gelijkvloerse verdieping waar het je via de inkomhal toegang hebt tot de bureelruimte, archiefruimte, keuken, toiletten, kleedruimte, werkplaats, tellerlokaal, stookplaats en het magazijn voorzien van een 2 automatische sectionaalpoorten. Op de eerste verdieping bevindt er zich nog een zeer ruime bureelruimte.
Aan de voorzijde van het gebouw is er voldoende parkeergelegenheid. Ook biedt het perceel voldoende buitenruimte om eventueel te manoeuvreren met vrachtwagens. Het perceel is volledig omheind en afsluitbaar d.m.v. een automatische poort

Bijzonderheden:
– Voldoende parkeergelegenheid
– Volledig omheind
– Gunstige locatie
– Vrachtwagens toegang via achterzijde perceel
– 2 laad/los ruimtes
– Inboedel NIET inbegrepen

Benieuwd naar dit pand? Ons IDEALIS Team geeft U met plezier en steeds vrijblijvend de nodige informatie via e-mail , ter plaatse of op onze kantoren in Peer en Pelt.
Wenst U advies omtrent uw eigen pand? Graag plannen wij vrijblijvend met U een afspraak in om onze expertise met U te delen, steeds tot Uw dienst!!
Neem contact op met IDEALIS VASTGOED op 011/515 565 of mail naar info@idealisvastgoed.be!

Ruimtelijke ordening
Overige info
EPC
Bouwtechnisch
Comfort

Delen op social media:

Neem vrijblijvend contact met ons op