IDEALIS VASTGOED – Prachtige, stijlvolle en volledig vernieuwde woning met een ruime 185m² als bewoonbare oppervlakte. De woning omvat een lichtrijke ruime woonkamer met open keuken, 2 ruime slaapkamers met badkamer op de gelijkvloerse verdieping én 2 extra ruime slaapkamers met badkamer op de eerste verdieping! Het betreft hier dus een levensbestendige woning met onderhoudsvriendelijke tuin (perceel van 7a 40ca), een royaal natuurstenen zonneterras en losstaande garagebox.

4 slaapkamers

2 badkamers

185m2 woonopp.

740m2 grondopp.

EPC: 188 kWh/m2

Bouwjaar: 1982

Omschrijving

IDEALIS VASTGOED – Prachtige, stijlvolle en volledig vernieuwde woning met een ruime 185m² als bewoonbare oppervlakte. De woning omvat een lichtrijke ruime woonkamer met open keuken, 2 ruime slaapkamers met badkamer op de gelijkvloerse verdieping én 2 extra ruime slaapkamers met badkamer op de eerste verdieping! Het betreft hier dus een levensbestendige woning met onderhoudsvriendelijke tuin (perceel van 7a 40ca), een royaal natuurstenen zonneterras en losstaande garagebox. Dit alles gelegen in een heerlijk rustige straat, op enkele minuten zowel van de centra van Pelt als Achel, doch ook op een steenworp van de Nederlandse grens, dichtbij Valkenswaard en Eindhoven.

LIGGING:
Deze woning bevindt zich in een rustige woonstraat met vrij zicht zowel voor- als achteraan. Een heerlijke plek voor wie opteert voor landelijk wonen, doch op enkele fietsminuten verwijderd wilt zijn van de dorpskernen van Neerpelt en Achel. Tevens zijn Valkenswaard alsook Eindhoven vlot bereikbaar voor woon/werk verkeer.

INDELING:
Gelijkvloers:
– Ruime inkomhal, centraal doorheen de woning, toegang gevend aan woonkamer, keuken, slaapkamers, badkamer en trap naar verdieping – een heerlijk ruime woonkamer perfect georiënteerd op de zon en overlopend naar de schitterend nieuwe open keuken voorzien van alle comfort – 2 ruime slaapkamers – ruime badkamer (voorzien van wastafel en luxe inloopdouche) – apart wc – achter inkom – vide naar verdieping –

1e verdieping:
– Centrale nachtgang – slaapkamer 3 – slaapkamer 4 – luxueuze badkamer (voorzien van dubbele wastafel, douche en wc) – zolderruimte/technische ruimte –

Tuin:
– Volledig nieuw aangelegde tuin – Zuidgeoriënteerd – verharde oprit en paden – uniek natuurstenen terras aan achterzijde – mooi zicht op achtertuin – veel privacy! –

BIJZONDERHEDEN:
– Volledig vernieuwde woning!
– Dak en dakisolatie, gevelisolatie, technieken, leidingwerk, stucwerk, schrijnwerk in PVC, keuken, badkamer, vloeren, … werden allemaal vernieuwd!
– Volledige woning nieuw geschilderd (binnen- én buitenzijde) en voorzien van lichtarmaturen
– Levensbestendige woning dankzij ruime slaapkamers en badkamer op de benedenverdieping!
– Zeer gunstig EPC (label B), extra goed geïsoleerd
– Elektrische installatie conform!
– Zeer aangename locatie (ook voor zij op Nederland georiënteerd)
– INSTAPKLAAR EN DIRECT BESCHIKBAAR!
– CORRECTE PRIJS, UNIEKE KANS!

Stedenbouwkundige Inlichtingen:
VG – WG – GMO – GVKR – GVV
EPC: 188 kWh/m² jaar / Label B
O-peil: niet overstromingsgevoelig
P-score: A
G-score: A
Asbestveilig!
Benieuwd naar deze woning? Ons IDEALIS Team geeft U met plezier en steeds vrijblijvend de nodige informatie via e-mail, ter plaatse of op onze kantoren in Peer en Pelt.
Wenst U advies omtrent uw eigen woning? Graag plannen wij vrijblijvend met U een afspraak in om onze expertise met U te delen, steeds tot Uw dienst!!
Neem contact op met IDEALIS VASTGOED op 011/515 565 of mail naar info@idealisvastgoed.be!

Financiële info
Ruimtelijke ordening
Overige info
EPC
Bouwtechnisch
Comfort

Delen op social media:

Neem vrijblijvend contact met ons op