IDEALIS VASTGOED – PERFECT GELEGEN BOUWGROND IN HARTJE HAMONT! – CENTRUMLOCATIE MET POTIENTIEEL – PERCEEL ZOWEL LANGS VOOR, ALS LANGS ACHTEREN ONTSLOTEN!

294m2 grondopp.

Omschrijving

PERFECT GELEGEN BOUWGROND IN HARTJE HAMONT! – CENTRUMLOCATIE MET POTIENTIEEL – PERCEEL ZOWEL LANGS VOOR, ALS LANGS ACHTEREN ONTSLOTEN! – Een te ontwikkelen perceel in hartje Hamont! –

LIGGING:
Deze bouwgrond is gelegen pal in de stadskern van Hamont, ter hoogte van de oude stadswal en tevens op enkele minuten verwijderd van de Nederlandse grens. Vanuit deze locatie heeft u onmiddellijk de toegang tot openbaar vervoer, horeca, supermarkten en andere voorzieningen. U geniet van de voordelen die wonen in het centrum biedt, zonder de ongemakken van eventuele evenementen te ondergaan. Voor bezoekers is er ruime parkeergelegenheid voor het perceel, ook de achterzijde van het perceel is toegankelijk via een erfdienstbaarheid zodat parkeren ook langs de achterzijde zeker mogelijk is!

EXTRA TROEVEN:
– Voorstudie reeds klaar!
– Sonderingsstudie voor bouw reeds beschikbaar
– Bouwrijp perceel (geen afbraak bestaand gebouw)
– Zowel langs voor- als achterzijde toegankelijk (achterzijde via bestaande erfdienstbaarheid)
– Direct beschikbaar
– Linker wachtgeven reeds voorzien
– Gegeerde locatie: pal in het centrum van Hamont, alsook op een steenworp van de Nederlandse grens

Stedenbouwkundige Inlichtingen:
Woongebied – Geen dagvaarding – Geen voorkooprecht – Geen verkavelingsvoorschriften

O-peil: Niet overstromingsgevoelig

Benieuwd naar deze bouwgrond? Ons IDEALIS Team geeft U met plezier en steeds vrijblijvend de nodige informatie via e-mail , ter plaatse of op onze kantoren in Peer en Pelt.
Wenst U advies omtrent uw eigen woning? Graag plannen wij vrijblijvend met U een afspraak in om onze expertise met U te delen, steeds tot Uw dienst!!
Neem contact op met IDEALIS VASTGOED op 011/515 565 of mail naar info@idealisvastgoed.be!

Financiële info
Ruimtelijke ordening
Overige info
EPC
Bouwtechnisch
Comfort

Delen op social media:

Neem vrijblijvend contact met ons op