IDEALIS VASTGOED – OP TE FRISSEN GEZINSWONING MET EEN OPEN LEEFRUIMTE, LICHTRIJKE VERANDA, VOLDOENDE BERGRUIMTE, 4 RUIME SLAAPKAMERS EN INPANDIGE GARAGE OP EEN PERCEEL VAN 5A 63CA OP EEN HELE FIJNE LOCATIE IN HET GEZELLIGE ACHEL!

4 slaapkamers

1 badkamers

185m2 woonopp.

563m2 grondopp.

EPC: 264 kWh/m2

Bouwjaar: 1990

Omschrijving

OP TE FRISSEN GEZINSWONING MET EEN OPEN LEEFRUIMTE, LICHTRIJKE VERANDA, VOLDOENDE BERGRUIMTE, 4 RUIME SLAAPKAMERS EN INPANDIGE GARAGE OP EEN PERCEEL VAN 5A 63CA OP EEN HELE FIJNE LOCATIE IN HET GEZELLIGE ACHEL! De woning omvat een ruime 185m² netto bewoonbare oppervlakte met aanvullend een ruime inpandige garage van 36m², dit gelegen op een aangenaam perceel van 5a 63ca. Het betreft een fijn ingedeeld huis met open leefruimte en aansluitend een lichtrijke veranda, voldoende bergruimte en badkamer op de gelijkvloerse verdieping. Via een ruime inkomhal/vide is er toegang tot 4 ruime slaapkamers op de verdieping. Groot gedeelte van tuinzone werd momenteel verhard, echter biedt deze zone ook veel tuinpotentieel voor kandidaten met groene vingers. Een hele fijne locatie in het gezellige Achel (kortbij al de faciliteiten zoals supermarkt, basisschool, apotheek, bakker, …), vlakbij Pelt en 7 min. vanaf de Nederlandse grens. Uiterst geschikt voor zij op zoek naar een zeer ruime, goed ingedeelde, doch betaalbare woning die op te frissen is naar eigen smaak!!

LIGGING:
Gelegen in een rustige straat dichtbij het centrum van Achel, tevens op enkele minuten van Pelt én de Nederlandse grens verwijderd. Door deze gunstige ligging is men steeds in de nabijheid van supermarkten, scholen, horeca, carwash,….

INDELING:
Gelijkvloerse verdieping:
– Ontvangsthal met trappenhal naar verdieping (7m²) – badkamer (7m²) voorzien van douche, wastafel met kasten, wc en bad, vanuit hal toegankelijk (vlakbij slaapkamers op verdieping) – fijne open woonkamer (32m²) aansluitend aan keuken (16m²) voorzien van spoelbak, elektrisch vuur met dampkap, oven, microwave, vaatwas en koelkast – veranda/achterinkom (20m²) aansluitend aan keuken – sas (3m²) – wc – berging (8m²) – inpandige garage (36m²) voorzien van automatische toegangspoort, deels ook ingericht als wasruimte/stockage –

1e verdieping:
– Ruime vide (17m²) – slaapkamer 1 (15m²) – slaapkamer 2 (18m²) – slaapkamer 3 (14m²) – slaapkamer 4 (31) –

Tuin:
– Aangenaam gelegen perceel van 5a 63ca – momenteel grotendeels verhard, doch om te vormen tot een heerlijke buitenruimte met privacy en rust – hoekperceel, dus zowel langs voorzijde als langs rechterzijde toegankelijk – sproeiinstalatie aanwezig (dient nagekeken te worden op functioneren) – tuinschuurtjes als opslag –

Garage:
Inpandige garage (36m²) voorzien van automatische toegangspoort, deels ook ingericht als wasruimte/stockage –

BIJZONDERHEDEN:
– Praktisch ingedeelde woning
– 4 ruime slaapkamers
– Voldoende bergruimte
– Open leefruimte en aansluitend een veranda
– Lichte vochtschade aan binnenmuur ter hoogte van inkomhal (oorzaak nog onbekend)
– Energiezuinige woning
– Mazoutketel
– koelkast en vaatwas vervangen in 2020
– Woning op te frissen naar eigen smaak
– Buitenruimte grotendeels verhard, maar om te vormen tot fijn georiënteerde tuin
– Perfecte buurt, rustig en vlakbij al de dorpsfaciliteiten
– Correct geprijsd!

Stedenbouwkundige Inlichtingen:
Bouwvergunning – Woongebied – Geen dagvaarding – Geen voorkooprecht – Verkavelingsvoorschriften

E-peil: 264 kWh / (m² jaar) met certificaatnummer: 20210714-0002441469-RES-1

O-peil: niet overstromingsgevoelig

Benieuwd naar deze woning?
Wenst U advies omtrent uw eigen woning? Graag plannen wij vrijblijvend met U een afspraak in om onze expertise met U te delen, #teamidealis staat steeds tot Uw dienst!!
Neem contact op met IDEALIS VASTGOED op 011/515 565 of mail naar info@idealisvastgoed.be!

Ruimtelijke ordening
Overige info
EPC
Bouwtechnisch
Comfort

Delen op social media:

Neem vrijblijvend contact met ons op