Idealis vastgoed – Luxe en energiezuinig appartement in hartje Lommel!

1 slaapkamers

1 badkamers

Bouwjaar: 2020

Omschrijving

Idealis vastgoed – Luxe en energiezuinig appartement in hartje Lommel!

Dit comfortabele appartement is gelegen op de tweede verdieping. De mooie keuken geeft alle comfort om heerlijk uitgebreid te koken. Vanuit de living loopt u het mooie balkon op van 9m² zodat u heerlijk van de namiddagzon kunt genieten. De grote raampartijen aan de achterzijden zorgen voor een open en vooral lichte beleving van uw woonruimte. Verder beschikt het appartement over een ruime master bedroom die eveneens voorzien werd van inbouwkasten, berging, apart toilet en een mooie badkamer voorzien van dubbele lavabo en inloopdouche. Vanuit de lift komt u in de kelderverdieping waar zich de parkeerplaats en berging bevinden.
Slaapkamers : 1
Oppervlakte: 78m²
Oppervlakte terras: 9m²

LIGGING
SANDSTONE is gelegen in het hartje van Lommel, in de nieuwe stadsontwikkeling “Ploegdries”. De autoluwe zone zorgt voor rust en comfort en dit terwijl u in het levendige centrum woont. Alle belangrijke voorzieningen bevinden zich op wandelafstand. De goed toegankelijke ondergrondse parkeerplaatsen bevinden zich direct onder de residentie.

COMFORT
SANDSTONE bestaat uit luxe energiezuinige appartementen met fijne terrassen om van het buitenleven te genieten. Modern wonen is ook een weerspiegeling van een levensstijl.
Maximaal wooncomfort, energiezuinig en een uitgebreide veiligheid zijn eisen die worden gesteld aan het wonen van morgen. Deze uitgebreide veiligheid komt mede terug in de centrale inkomdeuren van het gebouw die voorzien zijn van een volautomatische meerpuntssluiting van buitengewone klasse. Daarnaast kan een videofoonsysteem natuurlijk niet ontbreken in deze residentie.

DUURZAAM
Door de toepassing van hoogwaardige materialen en technieken voldoen de appartementen zowel qua energie als akoestiek aan de nieuwste normen. Daarnaast zijn er voorzieningen getroffen voor het opladen van uw eventueel elektrische fiets.

*Vermelde prijs is inclusief berging en autostandplaats en exclusief aankoopkosten nl. excl. BTW (€51.975)

Financiële info
Ruimtelijke ordening
Overige info
EPC
Bouwtechnisch
Comfort

Delen op social media:

Neem vrijblijvend contact met ons op