IDEALIS VASTGOED – Extra ruim handelspand (+-500m²!!!) met tal van mogelijkheden op een extra centrale, commerciële zichtlocatie te midden van het centrum in Genk

497m2 woonopp.

Bouwjaar: 2002

Omschrijving

IDEALIS VASTGOED – Extra ruim handelspand (+-500m²!!!) met tal van mogelijkheden op een extra centrale, commerciële zichtlocatie te midden van het centrum in Genk.

Dit handelspand is gelegen op één van de meest levendige winkelstraten in Genk met een gevarieerd aanbod aan winkels, restaurants en dienstverlenende bedrijven die een breed scala aan potentiële klanten aanspreken. Gemakkelijk te bereiken te voet, per auto én openbaar vervoer, tevens met voldoende parkeergelegenheid en dus hét knooppunt voor handelsactiviteiten.

Dankzij de verschillende toegangsmogelijkheden kan dit polyvalente pand kan zelfs opgesplitst worden in meerdere afzonderlijke units waardoor deze u nóg meer mogelijkheden kan bieden en dus kan aangepast worden aan jouw specifieke behoeften!

Kortom, Genk biedt een gunstige omgeving met een centrale ligging, diversiteit aan klanten, winkelmogelijkheden, zichtbaarheid en kansen voor groei en ontwikkeling. Het is een locatie die zowel ondernemers als klanten aanspreekt en waar zakelijk succes binnen handbereik ligt.

Benieuwd naar dit veelzijdige handelspand? Ons IDEALIS Team geeft U met plezier en steeds vrijblijvend de nodige informatie via e-mail , ter plaatse of op onze kantoren in Peer en Pelt.
Wenst U advies omtrent uw eigendom? Graag plannen wij vrijblijvend met U een afspraak in om onze expertise met U te delen, steeds tot Uw dienst!!
Neem contact op met IDEALIS VASTGOED op 011/515 565 of mail naar info@idealisvastgoed.be!

Financiële info
Ruimtelijke ordening
Overige info
EPC
Bouwtechnisch
Comfort

Delen op social media:

Neem vrijblijvend contact met ons op