IDEALIS VASTGOED – Exclusief wonen in het bruisende centrum van Lommel.

3 slaapkamers

Bouwjaar: 2022

Omschrijving

Maak kennis met ‘Het Burgemeesterpark’, een stralend project in hartje Lommel! Een combinatie van 9 luxueuze appartementen en 5 ruim opgezette stadshuizen gelegen in een uiterst groene omgeving op enkele passen van winkels, horeca en scholen doch ook centraal t.o.v. verbindingswegen en omliggende gemeenten. Future proof wonen? Zowel de woningen als appartementen dragen allen het BEN-Label (uitgerust met zonnepanelen en warmtepomp) en worden voorzien van een digitale inkom. Leven in alle comfort met oog op de toekomst, u vindt het in het Burgemeesterpark!

Dit prachtige gelijkvloers hoek-appartement heeft door de ligging en de vele ramen volop lichtinval via de achter- en zijkant. Het eetgedeelte bevindt zich aan het terras waar u via een groot schuifraam op stapt. Verder beschikt het appartement over maar liefst 3 slaapkamers, fijne inkom, badkamer voorzien van dubbele lavabo, ligbad en inloopdouche, berging en apart toilet. De ondergrondse autostaanplaats en berging zijn middels de lift bereikbaar.
•Niveau: Gelijkvloers
•Slaapkamers : 3
•Oppervlakte (Bruto): 118m²
•Oppervlakte terras: 23m²
•Prijs: € 293.318,18

Bovenvermelde prijzen zijn incl. berging en autostandplaats en exclusief registratierechten (12% op de grondwaarde), BTW (21 % op de constructiewaarde) en notariskosten.(ex kosten)

Benieuwd naar dit project? Ons IDEALIS Team geeft U met plezier en steeds vrijblijvend de nodige informatie via e-mail , ter plaatse of op onze kantoren in Peer en Pelt.
Wenst U advies omtrent uw eigen woning? Graag plannen wij vrijblijvend met U een afspraak in om onze expertise met U te delen, steeds tot Uw dienst!!
Neem contact op met IDEALIS VASTGOED op 011/515 565 of mail naar info@idealisvastgoed.be!

Ruimtelijke ordening
Overige info
EPC
Bouwtechnisch
Comfort

Delen op social media:

Neem vrijblijvend contact met ons op