IDEALIS VASTGOED – Exclusief wonen in het bruisende centrum van Lommel

3 slaapkamers

200m2 woonopp.

Bouwjaar: 2022

Omschrijving

Maak kennis met ‘Het Burgemeesterpark’, een stralend project in hartje Lommel! Een combinatie van 9 luxueuze appartementen en 5 ruim opgezette stadshuizen gelegen in een uiterst groene omgeving op enkele passen van winkels, horeca en scholen doch ook centraal t.o.v. verbindingswegen en omliggende gemeenten. Future proof wonen? Zowel de woningen als appartementen dragen allen het BEN-Label (uitgerust met zonnepanelen en warmtepomp) en worden voorzien van een digitale inkom. Leven in alle comfort met oog op de toekomst, u vindt het in het Burgemeesterpark!

Deze prachtige HOB woning biedt u een zeer ruime leefruimte. De open keuken met eiland geeft de mogelijkheid om lekker te aperitieven met vrienden aan de bar. Op prachtige zomerdagen schuift u de raampartijen open en kunt u een heerlijk boek lezen op de loungestoelen of gezellig dineren aan het leef-terras! De woning beschikt verder over een ruime hoofdslaapkamer met privéterras en de mogelijkheid voor een inbouw kastenwand, een tweede en derde slaapkamer, royale badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo, en apart toilet.
Optioneel kan ook een vaste trap naar de tweede verdieping worden geplaatst en deze verdieping worden ingericht met een 5e slaapkamer en 2e badkamer.
De kelder/garage maar ook de zolder is makkelijk bereikbaar via een vaste trap.

Woning A
•Slaapkamers : 3
•Oppervlakte (Bruto): 209m²
•Oppervlakte tuin+terras: 55m²
•Prijs: € 371.281

Bovenvermelde prijzen zijn incl berging en autostandplaats en exclusief registratierechten (12% op de grondwaarde), BTW (21 % op de constructiewaarde) en notariskosten.(ex kosten)

Benieuwd naar dit project? Ons IDEALIS Team geeft U met plezier en steeds vrijblijvend de nodige informatie via e-mail , ter plaatse of op onze kantoren in Peer en Pelt.
Wenst U advies omtrent uw eigen woning? Graag plannen wij vrijblijvend met U een afspraak in om onze expertise met U te delen, steeds tot Uw dienst!!
Neem contact op met IDEALIS VASTGOED op 011/515 565 of mail naar info@idealisvastgoed.be!

Financiële info
Ruimtelijke ordening
Overige info
EPC
Bouwtechnisch
Comfort

Delen op social media:

Neem vrijblijvend contact met ons op