IDEALIS VASTGOED – Exclusief wonen in het bruisende centrum van Lommel

1 slaapkamers

Bouwjaar: 2022

Omschrijving

Maak kennis met ‘Het Burgemeesterpark’, een stralend project in hartje Lommel! Een combinatie van 9 luxueuze appartementen en 5 ruim opgezette stadshuizen gelegen in een uiterst groene omgeving op enkele passen van winkels, horeca en scholen doch ook centraal t.o.v. verbindingswegen en omliggende gemeenten. Future proof wonen? Zowel de woningen als appartementen dragen allen het BEN-Label (uitgerust met zonnepanelen en warmtepomp) en worden voorzien van een digitale inkom. Leven in alle comfort met oog op de toekomst, u vindt het in het Burgemeesterpark!

Dit heerlijke appartement beschikt over een zeer ruime en open leefruimte met luxueuze open keuken. Verder beschikt het appartement over een prachtige master bedroom, badkamer voorzien van dubbele lavabo en inloopdouche en toilet, berging en nog een apart toilet. De ondergrondse autostaanplaats en berging zijn middels de lift bereikbaar.

•Niveau: Verdieping 2
•Slaapkamers : 1
•Oppervlakte (Bruto): 101m²
•Oppervlakte terras: 17m²
•Prijs: € 248.591

Bovenvermelde prijzen zijn incl berging en autostandplaats en exclusief registratierechten (12% op de grondwaarde), BTW (21 % op de constructiewaarde) en notariskosten.(ex kosten)

Benieuwd naar dit project? Ons IDEALIS Team geeft U met plezier en steeds vrijblijvend de nodige informatie via e-mail , ter plaatse of op onze kantoren in Peer en Pelt.
Wenst U advies omtrent uw eigen woning? Graag plannen wij vrijblijvend met U een afspraak in om onze expertise met U te delen, steeds tot Uw dienst!!
Neem contact op met IDEALIS VASTGOED op 011/515 565 of mail naar info@idealisvastgoed.be!

Ruimtelijke ordening
Overige info
EPC
Bouwtechnisch
Comfort

Delen op social media:

Neem vrijblijvend contact met ons op