IDEALIS VASTGOED – 4 luxueuze en energiezuinige villa-appartementen in hartje Achel

2 slaapkamers

1 badkamers

Bouwjaar: 2023

Omschrijving

APPARTEMENT 0.1
Dit heerlijke tuinappartement heeft een oppervlakte van 119m². De zithoek is ruim van opzet en is gelegen aan de tuinzijde. De royale open keuken maakt integraal onderdeel uit van het leefgedeelte en er is ruimte om een grote eettafel te voorzien. Aan de achterzijde bevindt zich de fijne tuin van maar liefst 161m² waar u met volle teugen kunt genieten van het buitenleven. Het appartement beschikt verder over een hele ruime hoofdslaapkamer, tweede slaapkamer, badkamer voorzien van dubbele lavabo en inloopdouche, inkomhal, berging en apart toilet. De autostaanplaatsen zijn gelegen aan de achterzijde van de residentie.
•Niveau: Gelijkvloers
•Slaapkamers: 2
•Oppervlakte (Bruto): 119m²
•Oppervlakte terras+tuin: 161m ²
•Prijs: € 359.980,00 (€362.480,00 incl. aansluitingskosten)
Grondaandeel: €57.000,00 – Constructie: €302.980,00
Bovenvermelde prijzen zijn inclusief berging en autostaanplaats, exclusief registratierechten (12% op de grondwaarde), exclusief BTW (*6% indien u aan de voorwaarde voldoet en anders 21 % op de constructiewaarde) en excl.notariskosten.

Benieuwd naar dit luxueuze project? Ons IDEALIS Team geeft U met plezier en steeds vrijblijvend de nodige informatie via e-mail , ter plaatse of op onze kantoren in Peer en Pelt.
Wenst U advies omtrent uw eigen woning? Graag plannen wij vrijblijvend met U een afspraak in om onze expertise met U te delen, steeds tot Uw dienst!!
Neem contact op met IDEALIS VASTGOED op 011/515 565 of mail naar info@idealisvastgoed.be!

Financiële info
Ruimtelijke ordening
Overige info
EPC
Bouwtechnisch
Comfort

Delen op social media:

Neem vrijblijvend contact met ons op