IDEALIS VASTGOED – 4 luxueuze en energiezuinige villa-appartementen in hartje Achel

3 slaapkamers

2 badkamers

140m2 woonopp.

Bouwjaar: 2023

Omschrijving

APPARTEMENT 1.2
Dit zeer luxe en royale appartement van maar liefst 140m² geeft uit op drie zijden waardoor het enorm veel licht binnenhaalt. De fantastische raampartijen in combinatie met aluminium balustrades geven cachet aan dit appartement. Aan de achterzijde kunt u heerlijk genieten op het riante leefterras van 21m², bereikbaar via de leefruimte. De leefruimte heeft een ruime keuken, een royale eetruimte en prachtige zithoek. Verder beschikt het appartement op het eerste verdiep over een ruime hoofdslaapkamer met ensuite badkamer voorzien van lavabo en inloopdouche, berging en gastentoilet. Op de tweede verdieping bevinden zich de ruime tweede en derde slaapkamers, tweede badkamer, extra berging en nachttoilet. De autostaanplaatsen zijn gelegen aan de achterzijde van de residentie, het appartement is middels een lift bereikbaar.
•Niveau: Verdieping 1 & 2
•Slaapkamers: 3
•Oppervlakte (Bruto): 140m²
•Oppervlakte terras: 21m²
•Prijs: € 373.280,00 (€375.780,00 incl. aansluitingskosten)
Grondaandeel: €57.000,00 – Constructie: €316.280,00
Bovenvermelde prijzen zijn inclusief berging en autostandplaats, exclusief registratierechten (12% op de grondwaarde), exclusief BTW (*6% indien u aan de voorwaarde voldoet en anders 21 % op de constructiewaarde) en excl. notariskosten.

Benieuwd naar dit luxueuze project? Ons IDEALIS Team geeft U met plezier en steeds vrijblijvend de nodige informatie via e-mail , ter plaatse of op onze kantoren in Peer en Pelt.
Wenst U advies omtrent uw eigen woning? Graag plannen wij vrijblijvend met U een afspraak in om onze expertise met U te delen, steeds tot Uw dienst!!
Neem contact op met IDEALIS VASTGOED op 011/515 565 of mail naar info@idealisvastgoed.be!

Financiële info
Ruimtelijke ordening
Overige info
EPC
Bouwtechnisch
Comfort

Delen op social media:

Neem vrijblijvend contact met ons op