FONKELNIEUW APPARTEMENTENCOMPLEX BESTAANDE UIT 7 LUXUEUZE APPARTEMENTEN MET KELDERBERGING EN ONDERGRONDSE AUTOSTAANPLAATS OP WANDELAFSTAND VAN HET CENTRUM VAN PELT

2 slaapkamers

1 badkamers

95m2 woonopp.

Bouwjaar: 2024

Omschrijving

IDEALIS VASTGOED – FONKELNIEUW APPARTEMENTENCOMPLEX BESTAANDE UIT 7 LUXUEUZE APPARTEMENTEN MET KELDERBERGING EN ONDERGRONDSE AUTOSTAANPLAATS OP WANDELAFSTAND VAN HET CENTRUM VAN PELT. Alle appartementen zijn voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming, designarmaturen én vitrage. Tevens worden de appartementen hoogwaardig afgewerkt, geschilderd én schoongemaakt voor oplevering. Écht instapklaar dus.

Vanaf 1 juni zullen de appartementen klaar zijn voor hun eerste bewoners. Ontdek uw droomappartement met een uitzonderlijke afwerkingsgraad op een toplocatie in het centrum van Pelt! Via een comfortabele overdekte inrit betreedt u de parkeergarage waar voor elk appartement een ruime parking en aparte berging wordt voorzien. Extra parkeerruimte voor bezoekers is er ook aan de voorzijde van de residentie en aan de overkant van de straat.

Via de lift is vanuit de kelder elke verdieping vlot toegankelijk, elk appartement is op één woonlaag gesitueerd, dus geen trappen te nemen!

Appartement 2.2 > 2e verdieping rechts
– Inkomhal – gastentoilet – berging – leefruimte met open keuken– slaapkamer 1 – slaapkamer 2 – badkamer –

Extra troeven:
– €1.100,00/m inclusief gemeenschappelijke kosten.
– Kleinschalige residentie met luxueuze en unieke uitstraling
– Lift in het gebouw!!
– Zeer hoogwaardig afgewerkt
– Warmtepomp, zeer energiezuinig, kleine maandlasten
– Appartementen voorzien van vloerverwarming
– Goed uitgeruste keukens (Franssen Keukens)

E-peil: EPC in aanvraag

Benieuwd naar deze prachtige appartementen?
Wenst U advies omtrent uw eigen woning? Graag plannen wij vrijblijvend met U een afspraak in om onze expertise met U te delen, steeds tot Uw dienst!!
Neem contact op met IDEALIS VASTGOED op 011/515 565 of mail naar info@idealisvastgoed.be!

Ruimtelijke ordening
Overige info
EPC
Bouwtechnisch
Comfort

Delen op social media:

Neem vrijblijvend contact met ons op