Terug naar overzicht

Hoe wij bij Idealis onze nieuwbouwprojecten invullen

DSC02830.jpg

Van open tot halfopen bebouwingen en van koppelwoningen tot appartementen, bij Idealis ontwikkelen we geen nieuwbouwproject zonder dat de kwaliteit ervan in alle aspecten voelbaar is. Hoe dat zich vertaalt naar concrete troeven? Dat lees je hier.

Het mooie aan een nieuwbouwproject is dat het bij de opstart om een nog onbeschreven blad gaat, dat met een waaier aan creatieve mogelijkheden kan ingevuld worden. Typerend voor Idealis, is dat wij er zonder uitzondering voor kiezen deze invulling met de beste kwaliteit te volbrengen.

Dit betekent dat we bij het creëren van je woning niet alleen denken aan een gebruiksvriendelijke indeling en een mooi uiterlijk, maar dat we ook zorgvuldig aandacht besteden aan de integratie van duurzame materialen die een leven lang meegaan. Opdat jij eindeloos van je stekje geniet!

Bij ons kun je dus terecht voor nét dat tikje meer. Meer luxe, meer charme, meer comfort, … kortom, meer woonplezier in alle opzichten. Hiervoor onderhouden wij nauwe samenwerkingen met de crème de la crème der leveranciers, zodat we zeker zijn van een prachtig product én een stipte levertermijn.

Denk aan de authentieke warmte van parketvloeren, de klassevolle uitstraling van een keuken met natuurstenen werkbladen, … Tot in de kleinste details trekken we een tijdloze en verfijnde uitstraling door, zodat alle leefruimtes elkaar moeiteloos complimenteren. Daarbij is er bovendien altijd marge voor je eigen inbreng, zodat je toekomstige woning splinternieuw is maar wel vertrouwd aanvoelt!

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden voor jouw nieuwbouwproject? Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen: we zitten graag met je samen om persoonlijk te brainstormen over de specificaties. Vul dus gerust het contactformulier in op onze website. Je bent van harte welkom!


Neem vrijblijvend contact met ons op