Terug naar overzicht

Flexibel? Onze makelaars zijn dag & nacht beschikbaar!

DSC03070.jpg

Mooie woningen van excellente kwaliteit met een duurzaam karakter, dat is Idealis Vastgoed in een notendop. Daar zijn we bijzonder fier op, maar toch is dat niet de enige meerwaarde waarvoor klanten bij ons aankloppen: het verschil maken we pas ├ęcht met onze hoogstpersoonlijke en flexibele werkwijze, waarop je blindelings kunt vertrouwen.

Een eigen huis, een plek onder de zon: ondanks dat het een oud liedje is, weten we bij Idealis als geen ander hoe waardevol en kostbaar een eigen woning is, waarin je met volle teugen van het leven kunt genieten. We hebben dan ook oprecht het beste voor met onze klanten, en gaan dag na dag tot het uiterste om jouw woondroom te verwezenlijken.

Een van de manieren waarop we dat doen, is door een ongeziene flexibiliteit aan de dag te leggen in onze dagelijkse werking. Wist je bijvoorbeeld dat wij 7/7 voor jou beschikbaar zijn, en 24/24? Of het nu om een simpele vraag gaat of net de planning van een volledige bezichtiging, wij zijn er altijd voor te vinden en zetten, binnen de mate van het mogelijke natuurlijk, alles op alles voor jou!

Als klant kom jij voor ons namelijk op de allereerste plaats, en dat betekent dat we snel schakelen en telkens volop naar een oplossing op korte termijn streven. Een vlotte en transparante communicatie is bij ons dan ook gegarandeerd, met ook nog eens een warme en familiale insteek. Want niet alleen dankzij, maar ook bij Idealis is het heerlijk thuiskomen!

Ben je een koper of verkoper en zou je graag een keertje vrijblijvend kennismaken om de mogelijkheden van onze flexibele service samen te overlopen? Dan maken we graag tijd voor jou. Vul dus gerust het contactformulier op onze website in, en dan zien we je gauw terug onder het genot van een lekker kopje koffie. Alvast tot dan!

Neem vrijblijvend contact met ons op