Terug naar overzicht

Bij Idealis Vastgoed hebben we een hart voor Achel

DSC02486.jpg

Bij Idealis Vastgoed hebben we een hart voor Achel

“Als ik één gemeente moet kiezen waarin ik het liefst met mijn vak bezig ben, dan is het Achel.” Bart Van Elst, bestuurder van Idealis Vastgoed, steekt zijn liefde voor de groene hotspot van Noord-Limburg niet onder stoelen of banken. Een woning kopen in Achel is de moeite, en dat heeft vele redenen!

Interessante projecten

Idealis Vastgoed heeft steeds een mooi aanbod aan panden Achel. Het is dan ook vastgoedtechnisch een interessante gemeente.
“We weten dat Achel al sinds jaar en dag een trouwe schare ‘Achelfans’ heeft op de vastgoedmarkt. We zien vaak dat mensen die er hun jeugd hebben doorgebracht en vervolgens zijn uitgezworven, het dorpsgevoel opnieuw opzoeken en willen terugkeren naar de heimat. Staat er een woning te koop in Achel, dan bestaat de kans altijd dat er snel een koper wordt gevonden.”
Ook over de grens is Achel een populaire gemeente om een huis, bouwgrond of appartement te kopen. Zo is er de laatste jaren opnieuw een sterk stijgende interesse vanuit Nederland. “In Nederland liggen de vastgoedprijzen een stuk hoger dan in België. Achel is dan voor hen een interessante uitvalsbasis. Het is dan ook mooie gemeente, waar je ruim kan wonen in een groene omgeving op enkele minuten van de Nederlandse grens.”

Een 10 voor sfeer en gezelligheid

Dat het in Achel goed toeven is, daar kan Bart over meespreken. “Al sinds het moment dat ik in Achel woon, wil ik er eigenlijk niet meer weg. Het is een leuk dorp om in te wonen en heeft alles te bieden: een leuke en lieflijke dorpskern, enkele fijne restaurantjes, mooie natuur en bovenal een echt gemeenschapsgevoel over alle generaties heen. Het is ook fijn om te zien hoe Vlamingen en Nederlanders hier samen voor een leuke sfeer zorgen. Dat merk je alleen al tijdens het jaarlijkse Dorpsfeest in juni.”

Wonen in Achel?

Idealis Vastgoed realiseerde de voorbije jaren enkele fraaie nieuwbouwprojecten in Achel, steeds middenin het gezellige centrum. Ook brengt Idealis regelmatig enkele bestaande woningen op de vastgoedmarkt.
“We kennen bij Idealis Vastgoed de Achelse markt vanbinnen en vanbuiten. We zien dan ook vaak dat mensen die willen kopen of verkopen in Achel snel bij ons terechtkomen. Voor Idealis Vastgoed is het altijd een plezier om met hun project aan de slag te gaan.”

Neem vrijblijvend contact op!

Wil je graag op de hoogte gehouden worden over vastgoed in Achel? Of wens je je woning te verkopen? Neem dan snel contact met ons op via dit formulier. Alvast tot dan!

Neem vrijblijvend contact met ons op